Events

Ionut Barbulescu Photos

Pagina Parolata.

A fost o perioada in care eram nemultumit de cum predam fotografiile clientilor. M-am tot gandit cum sa fac, m-am uitat la cei din segmentul meu cum fac acest lucru. Am fost invitat la o nunta si au trecut cam doua luni de zile si nu vazusem nici o poza. Am sunat pe mire si pe mireasa si ei primise pozele, dar din lipsa de timp nu au avut cum sa trimita fiecarui invitat ceea ce li se cuveneau. Asa ca de aici a aparut urmatoarea idee. Cum ar fi sa fac eu un site in care persoanele sa isi ridicere singure fotografiile. Si asa sunt multumitii si proaspeti casatoriti ca scap de bataile de cap cu imparteala pozelor catre invitati si cei prezentii la eveniment nu trebuie sa mai astepte luni de zile dupa poze.

Evenimente

Pagina are posibilitatea sa iti trimiti fotografia direct pe facebook. In acest fel este mai usor sa intri in posesia ei. Sau daca nu vrei ii dai distribuire, o poti salva pe oricare din dispozitivele cu care esti obisnuit. Personal vreau pe viitor sa pot face aceasta pagina usor de navigat. Pentru ca lumea sa aiba si obtiunea sa poata printa poza si sa plateasca pentru ea. Pretul sa fie unul normal, dar sa se poata face plata si online. In posesia lor se poate intra si prin curierat contra cost.

Acestea ar trebui facute cat mai curand. Evitand astfel problemele pe care le avem dupa fiecare nunta, botez, sedinta foto cu primirea pozelor. Si in felul acesta am sa fim mai bucurosi de pozele in care aparem. Lucruri simple pentru nevoi esentiale. 

Va invit acum sa vedetii galeria cu poze din care face-ti parte si dupa va invit sa il cunoasteti si pe fotograful Ionut Barbulescu.

Poze frumoase sa aveti.